onze merken

Net zoals de diensten die we in het kapsalon leveren, ons interieur en de passie van Marcia, willen we met de keuzes in product die we maken enkel topkwaliteit aanbieden. We vinden het erg belangrijk dat elke klant in het salon wordt behandeld met merken die verantwoord zijn en enkel het beste te bieden hebben. Of het nu gaat om de haarverzorgingsgamma’s of de haarkleuren die we gebruiken, in lijn met onze filosofie moet alles excellent zijn.

 

KEVIN.MURPHY is een sulfaatvrij-, parabeenvrij –en dierenleedvrij haarverzorgingsgamma. Kevin Murphy is al jarenlang een van dé referenties wanneer het gaat over hairstyling. Hij wordt vooral geroemd om zijn editorial werk, maar verdiende daarnaast ook zijn sporen in de fashion –en filmwereld. Het gehele productengamma van KEVIN.MURPHY of het nu de shampoos, conditioners of stylingitems zijn, allen zijn opgebouwd uit hoge concentraties essentiële oliën en vitamines die het haar verzorgen.

Ontdek het gehele KEVIN.MURPHY gamma. 


Vroeger waren er kapsalons enkel en alleen gericht op de man. Hier was het interieur en de assortiment producten volledig afgestemd op de mannelijke klanten. Maar naarmate mannen steeds langer haar kregen konden ze niet meer terecht bij deze traditionele herenkapsalons. Mannen bezochten steeds vaker dameskapsalons en zo ontstonden er in de jaren 80 en 90 unisekskapsalons. In 1994 richtte David Raccuglia het merk American Crew op. Raccuglia had jarenlang les gegeven aan kappers wereldwijd en besloot dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.  Tegenwoordig is American Crew in de Verenigde Staten uitgegroeid tot het bekendste merk van haarproducten exclusief voor de man. American Crew heeft op dit moment de meest complete productlijn voor de man. De producten zijn gemakkelijk in het gebruik en worden niet getest op dieren.

Ontdek het gehele gamma hier. 


Sebastian Professional is opgericht met het principe de flower power generatie naar fearless hair fashion te leiden. Verlangen naar innovatie en verandering van de regels is de leidende draad van het merk. Dit is ook terug te zien in de verzorgende haarproducten van Sebastian Professional, de nieuwste technieken worden toegepast in de haarproducten voor een geweldig resultaat en een unieke ervaring. De productlijnen van Sebastian Professional, Foundation, Form, Flow en Flaunt hebben allemaal een verschillende werking en een uniek karakter.

Ontdek meer over Sebastian hier


HAARKLEUREN

Dankzij haar jarenlange ervaring en specialisatie in kleur, is Marcia uitgegroeid tot een absolute topcoloriste. Ben je op zoek naar een specifieke haarkleur? Bij Hair by Marcia adviseert men je graag de gepaste kleurtoon en wordt ervoor gezorgd dat je haar straalt als nooit tevoren. Belangrijk voor het kapsalon is dat haar dat wordt gekleurd ook voldoende wordt gevoed en ten allen tijde in gezondheid verkeert, daarom wordt er enkel gebruik gemaakt van veilige haarkleuren die de gezondheid niet schaden en kleurgarantie bieden.

Heb je vragen over onze haarkleuren? Hair by Marcia staat je graag bij met advies, raad en alle nodige informatie.